Nieuw Huis Bouwen Tips  thumbnail

Nieuw Huis Bouwen Tips

Published Dec 30, 22
6 min read

Houten Schuur Aan Huis Bouwen

U weet dus wel hoe het aankoopproces van een woning gaat? Super zoveel ervaring, dan heeft u ons niet meer nodig, of toch wel? Misschien is het toch ook iets voor u. Het aankopen van een huis in Spanje gaat nu eenmaal heel anders dan in Nederland - boerderij huis bouwen. landelijk bouwen. En dan hebben we het echt niet alleen over de taal(barrière).

Het team van Huis aan de Costa kan dit weten, daar deze ook makelaar in Nederland zijn geweest. Zo kennen wij onze klanten en hun wensen nog beter, weten we wat onze klanten verwachten en met de lokale Spaanse kennis een perfecte combinatie. Wij zeggen vaak gekscherend als de klant een koopovereenkomst heeft getekend begint bij ons pas het werk.

Zowel van de koper/klant zelf als van ons als makelaar. Door een juiste en grondige voorbereiding te doen, bespaart u een hoop tijd en teleurstelling op locatie. Als (aankoop)makelaar in Spanje ben je als het goed is vooral bezig om letterlijk en figuurlijk de wensen te vertalen van de klant om zo de best passende woning voor ze te vinden.

Daarna zorgen wij ervoor dat alles rondom de gekochte woning zo goed als mogelijk verloopt. Een notaris heeft in Spanje een veel kleinere rol, hij stelt “slechts” de uiteindelijke aktes op, maar de controlerende rol is weggelegd in Spanje bij een advocaat. Daarover later meer… Wanneer u heeft besloten om een (vakantie)huis in Spanje te kopen, moet u een aantal stappen nemen om het aankoopproces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Besteed u liever alles zoveel mogelijk uit, kan dit ook. Zie het stappenplan huis kopen Spanje als een leidraad. Welke u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u geen fase in dit proces overslaat. Zeker wanneer u zoveel mogelijk zelf wilt doen. Misschien niet zo’n leuk begin, om gelijk over geld te gaan praten - boerderij huis bouwen.

Niets vervelender dan plannen te maken of zelfs verliefd te worden op een woning terwijl de aankoop ervan niet realiseerbaar is. Bepaal van te voren wat uw mogelijkheden zijn, wat u kunt en wilt uitgeven. Ga daarna pas verder in het proces. Iedere maand krijgen wij wel 1 of meer mensen aan de telefoon met onrealistische verwachtingen. boerderij huis bouwen.

Eigen Huis Bouwen Hypotheek

000,- spaargeld en een broodnodig stuk(je) hypotheek in Spanje op hun 67ste helemaal niet te realiseren is. eiken bijgebouw. Spanje is een heel groot land, maar liefst 12x groter dan Nederland - boerderij huis bouwen. Dit houdt in dat er in verschillende delen en ook Costa’s van Spanje een heel ander klimaat en dus ook andere omgevingsfactoren zijn.

Maakt u vooral in de zomer gebruik van de woning, of juist in de winters. Bent u gek op het strand en alle reuring die daarbij hoort? Of houdt u juist van de natuur, de rust, de stilte van de bergen. Wanneer u weet of u de woning wilt gaan gebruiken alleen voor (korte) verblijven is het handig om niet te ver van het vliegveld af te wonen. boerderij huis bouwen.Bent u gek op watersporten of van golfen? Allemaal belangrijke punten om rekening mee te houden om de locatie te bepalen wanneer u een huis wilt kopen in Spanje (boerderij huis bouwen). Wanneer u een vakantiehuis koopt met om te gaan te verhuren is de locatie van groot belang wanneer u er een goed rendement uit wilt halen.Echter durf ik zelfs te beweren dat u beter geen makelaar kunt inschakelen dan een slechte makelaar. Hoe herken ik dan een goede makelaar? En hoe kies ik een makelaar in Spanje uit ? Daar hebben wij al eerder een uitgebreid blog overgeschreven. Belangrijkste is luister naar uw gevoel! Hoe is de bereikbaarheid? Krijgt u eerlijke informatie, of alleen de mooie praatjes? Krijgt u de informatie waar u naar vraagt? Binnen de afgesproken tijd? En zo niet, wordt er dan in ieder geval wel gereageerd waarom het langer duurt? Een goede makelaar zoekt voor u de best passende woning binnen uw wensen en opgegeven budget.

Zonder Nie nummer (Numero de Identidad de Extranjero) doet en regelt u niets in Spanje. Wanneer u ervan overtuigd bent dat u een woning wilt kopen in Spanje, kunt u alvast een NIE nummer aanvragen (boerderij huis bouwen). In ons uitgebreide blog over het NIE nummer kunt u hier meer over lezen. Zeker wanneer u nog in de voorbereidende fase bent, kunt u uw Nie nummer alvast aanvragen bij het Consulaat van Spanje in Amsterdam.Een goede voorbereiding is het halve werk. Heel vele voorwerk kan thuis gedaan worden. Eerst gaat u samen met uw makelaar uw wensen helemaal uitkristalliseren. Wat is echt belangrijk, wat moet zeker aanwezig zijn, en wat zeker niet. Allemaal belangrijke informatie om tot de juiste selectie te komen. Hierna kan uw makelaar woningen digitaal laten zien die hieraan voldoen (boerderij huis bouwen).

Kosten Vrijstaand Huis Bouwen Per M3

Het heeft namelijk echt geen zin om 5 woningen per dag te gaan bekijken (eiken bijgebouw). U weet dan bij de 4e woning niet meer hoe de eerste woning eruit zag. 3 woningen en de omgeving van de woningen indien u de woningen wat vind, is meer dan genoeg op 1 dag (boerderij huis bouwen).Vaak kunnen wij door zeer uitgebreide informatie te geven en goed door te vragen de selectie echt verkleinen tot een paar woningen. Nu komt u voor een paar dagen of langer naar Spanje om de woningen te bekijken. Minstens zo belangrijk is om de omgeving te verkennen van de woningen.

Dat is even omdenken want in Nederland is het huis zelf veel belangrijker dan de locatie ervan. Wanneer u een of twee woningen hebben gezien die u geschikt lijken gaan we de volgende dag(en) naar nog eens naar kijken. Als u het gevoel heeft van ja dit is het, gaan we nog meer naar de omgeving kijken, kan deze omgeving u bieden wat u zoekt.

Het is aan u hoe lang u hier over doet. De ene klant doet dit direct de ander wil er nog een paar nachtjes over slapen. boerderij huis bouwen. Neem hiervoor de tijd die u hiervoor nodig heeft. Het is uw geld en het wordt uw woning. Wat andere er verder van vinden is niet zo belangrijk, het gaat om u! Het reserveren van een woning zonder inschakelen van experts (makelaar en advocaat) kan vervelende gevolgen hebben.

Onderhandel eerst alles goed uit, anders maakt u kans het bedrag van de reservering te verliezen. Daarbij raden wij ALTIJD aan om indien eenmaal de woning gevonden een advocaat in te schakelen. Een gespecialiseerde vastgoed advocaat behartigd de belangen van ALLEEN de klant tijdens de aankoop van een woning in Spanje. boerderij huis bouwen.

Latest Posts

Jan Van Damme Kinesist

Published Jun 23, 24
6 min read

Wiphada Thaise Massage

Published Jun 20, 24
2 min read

Thai Massage Roermond - Wijchen - Nijmegen

Published Jun 19, 24
3 min read