Taxi Maastricht  thumbnail

Taxi Maastricht

Published Jun 09, 23
9 min read

Taxi Tournai

Het was mijn eerste bezoek aan Praag en een zeer gedenkwaardige. Alles was nog beter dan ik had verwacht. Uw chauffeurs zijn zeer beleefd, professioneel en zeer vriendelijk. Uw gratis 4 uur durende wandeltocht was geweldig. Ik verwachtte niet te veel van een gratis wandeltocht, maar ik had het mis.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik zo onder de indruk was dat ik over 4 weken terugga naar Praag en nog eens 3 nachten blijf en andere mensen meeneem die nog nooit in Praag zijn geweest en die nu naar uw mooie stad willen komen om het zelf te zien (taxi berlin).

Ga zo door, goede reisorganisaties zijn niet zo gemakkelijk te vinden en uw organisatie is zeker een van de beste die er zijn. Steve Eccles (UK)geplaatst op 8/5/2012 Ik wilde u laten weten hoe tevreden we waren met onze transfers van hotel naar luchthaven. De chauffeurs waren op tijd en beleefd.

Als we weer naar Praag komen, zullen we zeker gebruik maken van uw service (taxi oostkamp). Bedankt! gepost op 30/4/2012 Dank u voor uw snelle en hoffelijke service. Alles, van het online boeken van onze transferauto tot onze reis van/naar de luchthaven, was uitstekend en we zullen niet aarzelen om uw bedrijf aan vrienden en collega's aan te bevelen.

Zij hebben onze aankomst in Praag en ook ons vertrek tot een plezierige ervaring gemaakt (Taxi Antwerpen Charleroi). Dank je. Anne Whitepostedon 20/4/2012 We hebben gebruik gemaakt van uw diensten in Praag en willen graag onze complimenten overbrengen aan uw bedrijf. We hebben gebruik gemaakt van taxiservice, grand tour, Cesky Krumlov en we zijn allemaal tevreden over het tourpersoneel en de serviceverplichtingen.A-Taxi Antwerpen

Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen
03 283 83 93
Click here to learn more

Hoe meer we uw aanbod probeerden, hoe meer we besloten voor meer te gaan. Dank u en ik zal mijn vrienden zeker over u vertellen. Tejanan Tejasen geplaatst op 18/4/2012 Hallo, We zijn net terug van onze korte reis naar Praag en willen u complimenteren met uw service. De taxi's waren altijd op tijd en de chauffeurs zeer beleefd en behulpzaam.

Taxi Budapest

De rondleiding was uitstekend, de gids zeer behulpzaam en deskundig en de dag zeer goed waar voor je geld. Een boottocht, een tramrit en een maaltijd in de Praagse Burcht waren geweldig. Wij danken al uw personeel dat betrokken is geweest bij het leveren van een eersteklas service en ervaring, wij zullen uw diensten aanbevelen aan vrienden of familie die in de toekomst een bezoek aan Praag willen brengen - tour et taxi.

Wij weten dat de terugreis naar het vliegveld morgen zonder problemen zal verlopen en mijn vrouw en ik willen al uw vertegenwoordigers hartelijk danken. U heeft er zeker toe bijgedragen dat ons bezoek zeer plezierig was en we zullen zeker nog eens terugkomen en van uw diensten gebruik maken. Roger Dawson geplaatst op 12/4/2012 Een briefje van waardering voor de brief-perfecte service - de on-line boeking was eenvoudig, geplande pick-up op de luchthaven ging precies zoals beschreven, en onze pre-dawn rit terug naar de luchthaven kwam precies op tijd.Ook de inbegrepen wandeling door Praag was zeer informatief, en we willen vooral tour-guide Rostislav Walich prijzen voor zijn uitstekende werk. We zullen deze service zeker aanbevelen aan iedereen die we kennen die Praag zal bezoeken, en we zullen jullie weer bellen als we volgend jaar naar Praag terugkeren (taxi portugal). Steven Tiger geplaatst op 8/4/2012 Ik wilde u laten weten dat ik zeer tevreden was met alle regelingen voor de luchthaventransfers en de tour.

J. Mc, Nab (Mrs.) geplaatst op 6/4/2012 Ik wilde je wat feedback geven. We deden de Superior Praag Tour met Daina (niet zeker van de spelling). Ze was in alle opzichten uitstekend. Ze is een zeer goede werknemer. Je hebt geluk dat je haar hebt. We waren blij met uw taxidienst van en naar de luchthaven.

Breng mijn dank over aan uw hele team voor de uitstekende service die u verleent. Ik beveel jullie keer op keer aan en iedereen heeft commentaar op jullie tijd en hoffelijkheid. Nogmaals bedankt, mevrouw Pam Pailing Gepost op 3/4/2012 Ik heb vorige week gebruik gemaakt van uw Praag luchthaven transfer service en ik wil graag zeggen hoe goed mijn zus en ik het vonden.

Zou het ten zeerste aanbevelen aan andere vrienden die naar het buitenland reizen - taxi acteur. Hartelijk dank. Carol Grant geplaatst op 31/3/2012 Geachte heer/mevrouw, Allereerst wil ik u complimenteren met het boekje 'Ontdek Praag' dat we van uw chauffeur hebben gekregen. Het is een zeer handig en bruikbaar boekje. Ten tweede mijn oprechte complimenten voor uw chauffeur die ons op 27 maart van het vliegveld naar ons hotel heeft gereden, op donderdag 29 maart van en naar de boot en weer terug naar ons hotel en op vrijdag 30 maart weer terug naar het vliegveld.

Dtm Taxi Antwerpen

Col & She (bezocht Praag maart 2012) geplaatst op 19/3/2012 Wij bezochten Praag van 12 tot 16 maart en willen uw bedrijf bedanken voor het uitstekende en efficiënte vervoer van en naar ons hotel. In het bijzonder willen wij onze fantastische gratis reisleidster 'Ros' bedanken en prijzen. De rondleiding vindt plaats op donderdag 15 maart van 11 (taxi van alicante naar calpe).

00 uur. Dit was het hoogtepunt van ons eerste bezoek aan Praag. Zijn kennis bracht zo veel van de Praagse geschiedenis tot leven en legde het uit, zowel in het verleden als nu. Zijn presentatie was zo interessant en enthousiast, de beste gids die we ooit hebben gehad. Wilt u alstublieft onze dank overbrengen aan Ros en dank aan uw bedrijf voor het in dienst nemen van zo'n geweldige ambassadeur voor Praag.

gepost op 19/3/2012 We willen u bedanken voor de fantastische service. De chauffeurs waren vriendelijk, stipt en zeer behulpzaam. De gratis wandeltocht was een briljante manier om de stad te leren kennen. Ik dank u allen. Ryan Hicks geplaatst op 17/3/2012 WE ZIJN NET TERUG VAN ONZE VAKANTIE IN PRAAG.

DE 4 UUR DURENDE GRATIS TOUR DOOR PRAAG, WAS VEEL GELD WAARD.MONIKA, ONZE TOUR GUIDE, WAS WAARSCHIJNLIJK DE BESTE DIE IK OOIT HEB GEHAD IN AL MIJN REIZEN IN HET BUITENLAND.HAAR KENNIS, LEVENDIGE PERSOONLIJKHEID, EN GEDULD VERDIENEN HAAR 100% (taxi knokke tarief). IK BEN EEN TOUR GUIDE EN OPERATOR, EN IK ZAL UW BEDRIJF TEN ZEERSTE AANBEVELEN.

DAT HOEFDEN ZE OOK NIET, ZE HEBBEN ONS ZO GELUKKIG GEMAAKT, DAT WE ALLEEN MAAR ONZE WAARDERING WILDEN LATEN BLIJKEN. NOGMAALS BEDANKT, BRIAN & JUDY LEVIN, DAVID EN JENNY EPSTEIN. gepost op 12/3/2012 Uitstekende service. Dank je. Jullie hebben ons bezoek aan Praag gemakkelijk en comfortabel gemaakt en we zullen niet aarzelen om jullie aan onze vrienden aan te bevelen.

We waren zo onder de indruk - de transfers verliepen vlot en de tour was uitzonderlijk. Ross onze gids was zo goed geïnformeerd en enthousiast over uw stad dat ik denk dat we nu misschien wel meer over Praag weten dan over welke Engelse stad dan ook! Veel waar voor je geld.

Taxi Bleu

We zullen steeds weer van uw diensten gebruik maken en zullen u zeker aanbevelen aan onze vrienden en collega's die naar Praag reizen. Bedankt dat je zo geweldig bent. Wij werken ook in het toerisme, dus onze complimenten zijn gemeend. Groeten Aldo Valerio geplaatst op 21/2/2012 We wilden u laten weten hoe onder de indruk we waren van uw service (taxi aalter).

Hartelijk dank, Mr & Mrs Williams Gepost op 20/2/2012 Hallo daar, we werden opgehaald van Hotel 987 in Praag om 11. 30 uur vanmorgen, om naar het vliegveld te worden gebracht om terug te vliegen naar het Verenigd Koninkrijk, ik wil jullie bedanken voor de reis in beide richtingen en ik zou jullie van harte aanbevelen, jullie hebben een uitstekende service verleend.

Met vriendelijke groet, Miss Theresa Gosling geplaatst op 30/1/2012 Hallo, mijn vrouw Lin en ik willen jullie graag bedanken voor de geweldige service die jullie ons afgelopen weekend hebben gegeven. Omdat het een speciale gelegenheid was, kozen we voor de privé luchthaventransfer (Taxichauffeur Antwerpen). Uw vriendelijke chauffeur stond ons met een groot bord op te wachten en het voertuig was spasious, schoon en netjes en we hadden een uiterst plezierige reis tot aan de deur van ons hotel.

We zullen niet alleen opnieuw van jullie diensten gebruik maken, maar we hebben jullie ook al aan onze vrienden aanbevolen en zouden jullie diensten aan iedereen aanbevelen. Nogmaals, dank u voor het ontspannen en plezierig maken van ons korte bezoek aan Praag. Met vriendelijke groet Lin & John Petrie Gepost op 26/1/2012 Geachte mevrouw, meneer, ik wil u bedanken voor de efficiënte manier waarop ik naar mijn hotel werd gebracht toen ik eerder deze maand in Prgue aankwam, en ook voor de tijdige ophaling uit het hotel en de transfer naar het vliegveld toen ik het land verliet.Ik heb ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Superior Tour van Praag te nemen. Dana Potmesilova was een uitstekende gids - taxi ottignies brussels. Ze had een zeer goede kennis van Praag en de geschiedenis. Samen met het lieve Italiaanse echtpaar hadden we een zeer vermakelijke reis. Wilt u alstublieft mijn dank en waardering aan haar overbrengen.

Dank u voor uw service. Karla en sue Jan 2012gepostop 13/1/2012 Een kort briefje om u te bedanken voor uw diensten. We komen aan en uw chauffeur stond al te wachten zoals u had voorgesteld. De service was erg goed. We hebben genoten van Praag. Als we terugkomen, zullen we weer van uw transferdiensten gebruik maken.

Taxi New York

Ik weet dat het 'maar een transfer' is, maar als het fout gaat, is dat heel vervelend! Stephen Greep geplaatst op 8/1/2012 WAT EEN GEWELDIGE SERVICE, HARTELIJK DANK. UW CHAUFFEUR (OPHALEN EN AFLEVEREN) WAS 5 STERREN. NOTEER ALSTUBLIEFT IN UW DOSSIER HOE BLIJ WE ZIJN MET ZIJN UITSTEKENDE SERVICE. NOGMAALS HARTELIJK DANK.

ALS WE WEER IN PRAAG ZIJN ZULLEN WE ZEKER VAN UW DIENSTEN GEBRUIK MAKEN. WIJ ZULLEN U AAN ONZE BEDRIJFS- EN PRIVÉFRIENDEN HIER IN HET VK AANBEVELEN Gepost op 6/1/2012 Gewoon om veel dank te zeggen. Wij vonden uw service uitstekend, punctueel en van een zeer hoog niveau, vooral omdat onze heenvlucht vertraging had (Luchthavenvervoer Ekeren).

Ik en mijn verloofde hadden een geweldige tijd in Praag en dit werd veel gemakkelijker gemaakt door geen zorgen te hebben over onze transfers tussen de luchthaven. Nogmaals bedankt.... prix taxi au km. Christopher Armstrong geplaatst op 3/1/2012 Geachte mevrouw/meneer, ik wil u bedanken voor de zeer goede service die uw compagny gaf tijdens ons verblijf in het mooie Praag.In het bijzonder wil ik Monika bedanken voor haar duidelijke, vriendelijke en enthousiaste rondleiding (taxi kuurne). We zullen zeker terugkomen in Praag en weer om uw service vragen. Met vriendelijke groet, Bernardina van der Ven geplaatst op 23/12/2011 Geachte heren, Mijn vriendin en ik zijn net terug van onze reis naar Praag gisteren.

Latest Posts

Wiphada Thaise Massage

Published Jun 20, 24
2 min read

Thai Massage Roermond - Wijchen - Nijmegen

Published Jun 19, 24
3 min read

Thaise Massage Olen

Published Jun 12, 24
7 min read