Voordelen Thaise Massage  thumbnail

Voordelen Thaise Massage

Published Jul 15, 23
7 min read

Thaise Massage Aarschot

Nu vertelde ik al dat, naast de reis van het dagelijks leven, ik al jaren bezig met een spirituele zoektocht. Ik ben, nadat ik erachter kwam wat mijn doel was, al jaren aan de slag om het doel waarom ik hier op deze planeet ben gekomen te omschrijven en te verwezenlijken.

Daarom was mijn gevoel na het lezen van alle informatie op de site van Hans Reijnen (www - thaise massage kleiweg. menssana.nu) een gevoel van thuiskomen. Er was dus nóg iemand in dit kikkerlandje die er net zo overdacht als ik! Hij heeft al vele redenen waarom de juiste B12 nodig is of kan zijn, omschreven en beschreven.

Daarnaast zijn er mensen die hoge doseringen B12 broodnodig hebben omdat ze, net als ik, HSP-er (Hoog Sensitief Persoon) zijn, zij die de nieuwe tijd komen brengen. B12 is dan nodig omdat ze midden in hun transformatie (overgang) zitten van het Vissen Tijdperk naar het Aquarius Tijdperk. Daarnaast bestaat er de problematiek van de wat ik noem: “ontwaakte hoog gevoelige mens”, de zogenoemde HSP-er, (er zijn er overigens ook nog velen onder ons die nog niet “ontwaakt” zijn en die rondlopen met de “symptomen” van HSP/hoog gevoeligheid, maar die werkelijk geen idee hebben wat er met hen aan de hand is); vaak uit incarnatie problemen van de Ziel en dit kan zich voordoen op vele niveaus.

De inname van de power dosering van B12 heeft mij dus niet alleen het zolang door mij gewenste lichamelijke- en geestelijke herstel opgeleverd, maar heeft mij ook door het laatste stuk van mijn transformatie proces naar het Aquarius Tijdperk heen geholpen. Waardoor ik nu in staat ben de laatste hand te leggen aan mijn spirituele ontwikkelings-methodes, om zo, indien gewenst, een alternatief te kunnen bieden voor zij die dit nodig hebben.

Al met al heeft de inname van B12 mijn leven enorm verbetert, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Mijn directe omgeving heeft de verandering ook waar kunnen nemen. Ik ben jaren op zoek geweest naar een oplossing voor een gevoel dat ik maar niet kwijt kon raken en daar heeft B12 in de oplossing daarvan als “simpel” stofje een heel grote bijdrage in geleverd: Ik voel mij een ander mens die weer klaar is voor de uitdagingen die gaan komen.

Thaise Massage Borrewaterstraat

Vooral een gevoel van verminderde stress, beter het werk aankunnen, meer energie en beter slapen, zijn de dingen die ik het meeste hoor. Of zoals er één zei: “Ik voel mij meer Zen”. Dit verwoordt nog het beste zoals ik mijzelf nu voel (thaise body massage happy ending). Ik ben ondertussen overgestapt van het Power pakket op het Standaard pakket, gewoon omdat het dagelijkse gebruik van B12 goed voelt.

Of zoals de oude Maya’s het zeiden: “In Lak’ech”.. (wat “Ik ben een andere jij” betekent). Omdat er In Licht en Liefde zoveel meer mogelijk is. PS: Ben je net als ik op reis en zoek je nieuwe alternatieven kijk dan eens op mijn website www (thaise massage oost vlaanderen). ehbovoordeziel.nl PS: "Mijn vrouw slikt sinds een tijdje ook B12, het lijkt een sprookje wat ik nu vertel, maar zij heeft al jaren last van haar handen en kon daardoor haar lievelings hobby handwerken niet meer uitvoeren.Nu heeft ze ook wat anderen dingen en vond de huisarts haar B12 "te hoog worden". Zij is toen gestopt en je raadt het al: binnen twee weken deden de handen weer zeer; zij gebruikt nu de 3000 variant van het standaardpakket en ... ze breit weer" - waar is thaise massage goed voor. (57 jaar) uit Lelystad Haven, Augustus 2014“Beste Mensen.

Vorig jaar had ik ernstige ziekteverschijnselen... (kon onder andere bijna niet meer lopen of de trap op, zwalkte en voelde mij vermoeid alsof ik 90 jaar was in plaats van 56 toen.. urrucha thaise massage therapie...) en ontdekte door jullie artikel op Facebook dat 'mijn mankementen' allemaal B12-tekort verschijnselen waren.... Niet dat het daarna was opgelost, ik ging voor een bloedonderzoek en de waarden bleken 'goed'....

Pas toen een vriendin/kennis die in opleiding is bij ... eh Hans Rijnen ofzo, geloof ik...... mij erop wees dat de gemeten waarden bij een bloedonderzoek niet altijd het tekort op celnivo kunnen weergeven en ik van haar B12 meekreeg, merkte ik dat het echt WEL B12-tekort was.... Dat was afgelopen voorjaar.

Thaise Massage Sint Martens Latem

In het begin bleef ik nog wel moe, maar nu een soort van heerlijk ontspannen moe zijn.... thaise massage oostende. En ik bleef eerst nog wel klachten houden, maar het voelde meer alsof er nu eindelijk iets uitgeziekt werd of zoiets...., alsof m'n lichaam eindelijk een 'proces' kon afmaken.... Inmiddels, anno augustus 2014, gaat het zo goed dat ik niet eens meer aan denk en vergeten ben (bijna ....) hóe ziek ik was....Ja, bijzonder dat je vergeet hoe erg het was als het eenmaal allemaal weg is....

lijkt nu onvoorstelbaar dat dit waar was.... Die constant soort van allergische, hele dagen durende, niesbuien en die eeuwige loopneus die ik kreeg bij ietsje meer inspanning dan 'normaal'....En dan was ‘normaal’ zoiets als de staat van gezondheid van een tachtigjarige die niet mag mopperen..... Dat immense gebrek aan energie....De pijnlijke gewrichten en vreemde stijve spieren....Die duizeligheid de hele tijd....Het nog te vermoeid zijn om ook maar ergens blij over te kunnen zijn....Al die gekke verschijnselen.... zoals gezegd: ik weet het nog ergens, maar echt voorstellen kan ik het mij nog maar nauwelijks.. Hierbij wil ik jullie bedanken voor de bijdrage die jullie hebben gehad in dit proces van heling! En ik ben blij dat ik hier de kans krijg om mijn dankbaarheid te uiten en jullie terug te spiegelen wat het effect van 'jullie werk' hierin is.....

maakt dat ik weer inzie hoe het leven zelf mij draagt en support via 'de anderen'..... Dat maakt mij stil.... (thaise massage gent)..En dankbaar..” (44 jaar) uit Woudrichem, Juli 2014“Zoals beloofd onze ervaring met B12. Ik had ze in eerste instantie voor mezelf besteld maar ging door een akkefietje op school met mijn zoon Charlie van 7 jaar toch weer eens lezen over HSP-kinderen.

Toen ik vroeg wat hij er van vond zei hij: "Leuk, fijn, lekker rustig dat wil ik altijd wel. thaise massage bredabaan brasschaat."Ik wist dat hij net als mij veel van zijn omgeving oppikte, maar dit vond ik toch wel erg. Een kind mag zich fijn voelen in de klas en hij raakte totaal overprikkeld en de weg kwijt.

Thaise Massage BeernemToen ik weer over Vitamine B12 ging lezen, herkende ik veel punten over het HSP-kind op de site van arts Hans Reijnen zelf, maar de doorslag gaf toch wel de opmerking op deze site over de witte huid van het kind en de opmerkingen die anderen daarover maken - thaise massage zuid holland. Charlie is zo wit, hij lijkt wel doorschijnend en wordt ook bijna niet bruin.

000 B12 en 2 x 800 foliumzuur zuigtabletten gezet. Na een paar weken zagen we hem al veranderen. Van een ventje wat neigde negatief naar de wereld te kijken en op de achtergrond te blijven, begon dat te draaien. En binnen 2 maanden ging hij met meer verschillende kinderen spelen, ondernam meer initiatief, kon beter verwoorden wat hij voelde en had ineens een rapport vol hogere cijfers en socialer gedrag.

Soms heel komisch maar ook bijzonder, omdat hij zelf steeds ging zeggen dat de dag zo fijn was geweest en hij morgen ook weer veel moois verwachtte. Een lief klein ventje met weinig echte klachten, maar die ineens een heel stuk beter in zijn vel zit en zichzelf kan zijn. thaise massage maasmechelen.

We hadden ze al 3 jaar niet gezien. Na het eten vroeg Charlie om muziek, ging op de tuintafel staan om een dansje te laten zien en genoot daar zelf volop van. Het is dus niet alleen ons opgevallen, maar veel mensen van de familie, kennissen en school, zien ook de positieve verandering en reageren dus ook veel leuker op hem.

Ik deed goed mijn best en psychisch ging het beter, maar fysiek niet. Ik bleef moe en lusteloos en snel geïrriteerd. Ik ben na de ziektewet gestopt met werken om mij helemaal te focussen op mijn herstel. Mijn huisarts checkte mijn B12 en dit was 180. Een beetje verlaagd vond hij.

Thaise Massage Met Happy

Het ging iets beter, maar ik was snel moe, had moeite met praten, had vaak zichtproblemen en veel pijnlijke spieren (thaise massage nieuwegein). Drie maanden geleden ben ik begonnen met de B12 3000 mcg. zuigtabletten in plaats van de injecties en het ging snel erna al een stuk beter. Ik kan nu zeggen dat ik voor een groot deel opgeknapt ben.

Latest Posts

Jan Van Damme Kinesist

Published Jun 23, 24
6 min read

Wiphada Thaise Massage

Published Jun 20, 24
2 min read

Thai Massage Roermond - Wijchen - Nijmegen

Published Jun 19, 24
3 min read